Skip to Store Area:

Geobunkelj.si

Kako ozeleni srce, skrivnosti iz žabjega kraljevstva

Za povečavo kliknite (dvoklik) na zgornjo sliko

Pomanjšava
Povečava

Več pogledov

Kako ozeleni srce, skrivnosti iz žabjega kraljevstva

Pošlji prijatelju

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zaloga: Na zalogi.

12,50 €
Dodaj artikel v košarico V košarico

Hiter predogled

Napisala Špela Kaplja.
Izdala in založila Terra Anima, društvo za globoko ekologijo, 2014.

Zgodba o prijateljstvu in sodelovanju z naravnim svetom, o srčnosti in moči prijaznosti, predvsem pa o tem, kako nam naravni svet pomaga plesti našo lestev do zvezd!
81 unikatno ilustriranih strani napisanih za mokrišče Blate - Mlake v Radomljah, govori in širi zavest o pomenu vseh mokrišč in njihovih prebivalcev.


Kako bi pomagala Naravi, da bi njeno veliko srce ozelenelo, se sprašuje glavna junakinja. Ko se s tem namenom poda v gozd, ne ve, da jo čaka veliko potovanje, za začetek potovanje k sebi. Na tem potovanju najde svojo notranjo moč in prepozna svojo unikatno iskro. Vse to se ji odstre in odkrije preko stika z naravnimi bitji, ki ji pomagajo na njenem osebnem potovanju junakinje. Šele z vrsto novih prijateljev, z globoko razvitim stikom in prijateljstvom z naravnim svetom, pride do spoznanja o sebi. Posledično pride do poguma, da udejanji v zunanjem svetu in s tem seveda pomaga Naravi!
  • Špela Kaplja je pisateljica, pravljičarka in voditeljica delavnic, ki z vsem kar počne želi približati čarobnost narave malim in velikim otrokom. Njeni nastopi in delavnice izhajajo iz korenin pripovedovanja kot zdravilne umetnosti, svetega klovna in poglobljene ekologije, ter se izvajajo v okviru društva za globoko ekologijo Terra Anima katerega soustanoviteljica je.
Piškotki (cookies)

Za boljšo izkušnjo brskanja po naših spletnih straneh, vam priporočamo, da omogočite piškotke.

Preberite več Dovoli piškotke Zavrni piškotke Zapri